Je zult vast wel gemerkt hebben dat we op dit moment niet zo heel veel posten en ik bedacht me dat het handig was om daar even wat over te vertellen. Zoals ik in mijn vorige post schreef, hebben we op dit moment een probleempje met de stroomvoorziening in de camper. Gelukkig ontdekt Ted steeds meer over de oorzaak en op de plek waar we nu staan, hebben we toegang tot alles wat nodig is om het op te lossen. Er staan op deze camperplaats verschillende Nederlanders die kennis hebben van elektriciteit. Ook zijn er bedrijven die campers repareren en onderdelen zouden kunnen leveren, mocht dat nodig zijn. Ook is er een grote bouwmarkt op fietsafstand (lees extreme workout fietsafstand). Dus dat lijkt helemaal goed te komen.

Naast de stroomuitdaging, zijn we bezig met het veranderen van de website. Misschien heb je het al gezien dat we het uiterlijk van de website hebben veranderd. Eind september liep het thema dat ik gebruikte voor de website af en die moest worden verlengd. Inmiddels was duidelijk dat het thema niet voldoende opties had voor wat we met de website willen doen. Tijd voor iets anders dus.

Verzoeken van lezers

De afgelopen maanden hebben we heel veel verschillende verzoeken ontvangen van onze lezers. Zo zijn er mensen die graag veel foto’s willen zien en die kon ik in het vorige thema niet goed kwijt. Ook de verschillende onderwerpen waarover we schrijven, willen we handiger zichtbaar hebben, zodat iedereen makkelijker op zijn eigen interesses kan zoeken.

Die mogelijkheden zijn we nu aan het realiseren in onze nieuwe website en dat neemt aardig wat tijd in beslag. We staan daarvoor even stil op 1 plek. Het mooie van deze plek is, dat we er alles hebben wat we nu nodig hebben. Ted kan met of zonder ondersteuning aan de slag met de stroom van de camper. Winkels zijn op work-out fietsafstand. Het is ongeveer een half uur fietsen in bergachtige omgeving. Handig want dan kunnen we sporten en boodschappen doen combineren. Er is goede wi-fi dus ik kan lekker werken aan de nieuwe website. En voor Tess is er een natuurlijk zwembad en er zijn andere kinderen om mee te spelen.

Geduld

We vragen jullie om wat geduld, zodat we alles klaar kunnen zetten om te delen waar iedereen om vraagt. We hadden niet verwacht dat we zoveel verschillende vragen zouden krijgen en vinden het heel leuk om die informatie te delen. Het kost alleen wat tijd om dat goed te kunnen doen. Ik denk dat jullie uiteindelijk blij worden, dat we even de tijd nemen om de website goed in te richten. Ik word er zelf in ieder geval heel enthousiast van, nu ik alle mogelijkheden aan het vormgeven ben.

Tot gauw en als je ondertussen vragen hebt, stel ze gerust. Ik schrijf ze op en werk ze allemaal uit.

Pin It on Pinterest

Share This