Met dat ik de titel van dit bericht intyp, denk ik aan een goede vriend van me die een boek aan het schrijven is met deze titel. Hij maakt mooie reizen en doet bijzondere ervaringen op, waaronder ervaringen met geneeswijzen uit het Amazonegebied.

Hoewel ik merk dat het langzaam beter met me gaat, ben ik er nog niet. Wat goed gaat, is dat ik aardig wat energie heb als ik ’s morgens opsta. Doseren van die energie, dat is niet mijn sterkste kant. Het is een beetje als de accu van een oude telefoon. Je hebt dan nog 20% en dan valt hij ineens uit. Dat heb ik ook, van het ene op het andere moment is het op en moet ik even gaan liggen. Past niet helemaal in mijn leefstijl, maar ik heb ook geleerd om het los te laten.

Zoals ik, tot grote teleurstelling van onze volgers, ook besloten heb om alleen te bloggen als er nog energie is. En nu we ons online bedrijf aan het opbouwen zijn, is er vaak geen energie meer. Als het straks allemaal op poten staat, kan ik weer naar hartelust bloggen, vloggen en foto’s delen of als ik meer energie heb natuurlijk.

En ik heb goede hoop dat ik in mei volledig zal herstellen. Ik ga in mei een week in retraite bij een Sjamaan en krijg daar een serie behandelingen om de boel weer op orde te brengen. Ik ben er best een beetje zenuwachtig voor, omdat ik hoge verwachtingen heb en omdat behandelingen uit het Amazonegebied meestal niet zachtzinnig zijn. Toch kijk ik er heel erg naar uit. Ik wil me zo graag weer helemaal goed voelen en dit is de laatste stap die ik kan bedenken om het voor elkaar te krijgen.

Ik heb ooit eens een ayahuasca ervaring gehad, wat een ware trip to Wonderland was. Ik had toen een schouderblessure die maar niet overging. Tijdens de ceremonie zag ik mijn lichaam alsof het was opgebouwd uit legosteentjes. Ze waren allemaal groen, behalve die van mijn schouder, die waren rood. In gedachten begon ik de rode steentjes te vervangen door groene. Een week later was mijn blessure verdwenen.

Ik hoop zo dat het me dit keer weer lukt om volledig te herstellen. Duimen jullie met me mee?


Pin It on Pinterest

Share This