We hebben best nog even getwijfeld tussen de Globetrotter en de Knaus. Gelukkig stonden ze allebei bij dezelfde garage en ook nog eens naast elkaar. Zo konden we op een avond van de een naar de ander lopen, om ze met elkaar te vergelijken. En dat hebben we veelvuldig gedaan, om uiteindelijk de meest complete te kiezen. Dat moet er voor omstanders heel gek uitgezien hebben, hoe wij van de ene naar de andere camper huppelden.

Ondertussen had ik ook wat research online gedaan en ik kwam heel veel positieve berichten tegen over de Knaus. Ook de voorkeur van Tess ging uit naar de Knaus. Ze vond hem prachtig en had het al over onze camper. Tijdens de eerste proefrit werd ik emotioneel en zei gekscherend dat dit wel onze camper moest zijn, omdat ik zo emotioneel werd en nu blijkt dat dat ook echt zo was, want we hebben inderdaad gekozen voor de Knaus 685 Traveller.

De Knaus heeft een trekhaak die we nodig hebben om de surfkar te kunnen trekken, een fietsendrager, 2 zonnepanelen en een achteruitrijcamera. Hij is heel compleet en dat scheelt weer een heleboel centjes, die we dan weer voor andere belangrijke dingen kunnen gebruiken.

Gisteren is hij op de brug geweest en hebben Ted en de verkoper hem samen helemaal nagelopen. Er zijn wat kleine dingetjes die gerepareerd moeten worden en dat maakt de verkoper nog in orde. We krijgen er ook een nieuwe APK op, dus dat is ook fantastisch.

We zijn heel blij met ons huis op wielen en we zijn ook blij met de verkoper, die ons huis ook in onderhoud krijgt. Hij was bijzonder geduldig en behulpzaam toen we in twijfel waren over de campers. Voerde geen enkele druk uit, ook niet na de eerste bezichtiging, toen we hem vertelde dat we ook nog een andere camper zouden bekijken.

Weer een grote stap gezet in ons avontuur. Ik krijg er steeds meer zin in.

Pin It on Pinterest

Share This