Toen we begin Mei richting Gruissan reden, kwamen we ze al tegen: Guido en Sabrina. Ted kende Guido van het surfen en later bleek dat ik op de Schotsman al eens een superleuk gesprek had gehad met Sabrina. We hadden dezelfde gedachtes over voeding en gezondheid en voor we het wisten zaten we diep in gesprek.

We besloten samen verder te rijden en maakten samen onze eerste stop op een camperplaats in Frankrijk. Voordat we naar Gruissan gingen, had Ted al afgesproken dat we na de surfwedstrijd een stukje met ze zouden optrekken. Guido en Sabrina hadden een paar weken extra vrij genomen om na de surfwedstrijd lekker te ontspannen aan Lago Santa Croce in Italië.

In Gruissan waren de mannen natuurlijk bezig met hun surfwedstrijd en op windstille momenten ging ik met Sabrina het water op om te sup-en en gingen we naar de markt om wat lekkere Franse specialiteiten in te kopen. Het was gezellig en er was ook een klik met Tess. De hond Zoë, werd dikke maatjes met Tess en ze waren voor de rest van de vakantie bijna onafscheidelijk.

Via een aantal tussenstops in Frankrijk en Italië reisden we samen naar Farra d’Alpago alwaar het prachtige meer lag, waar Guido en Sabrina al jaren met heel veel plezier vertoeven. Het was gezellig, er was een klik en alles ging als vanzelf. We hebben genoten van deze prachtige mensen. Tess ook!

Uit een gesprek begreep ik dat iemand Guido had gezegd dat hij niet met kinderen kon omgaan, maar niets is minder waar. De manier waarop hij met Tess omging was fantastisch. Hij was rustig en duidelijk en we merkten aan Tess dat ze dat prettig vond. Tess vond het heerlijk om samen met Guido Zoë uit te laten of een spelletje te doen. Er ontstond een band, ook met Sabrina en later met zoon Pepijn, die later was ingevlogen.

Gisteren zijn ze weer vertrokken naar huis en gisterenavond merkte ik al aan Tess dat ze ze miste. En eerlijk gezegd missen wij ze ook. Het was gezellig en de lege plek voor onze camper is even wennen. We gaan ze zeker weer zien, waarschijnlijk in Spanje of Griekenland en misschien ook wel in Nederland.

Dank jullie wel voor een super gezellige tijd samen Guido en Sabrina en tot gauw!

Pin It on Pinterest

Share This