Toen ik net op mijn telefoon keek, bleek ik 4 gesprekken te hebben gemist. Twee van de makelaar en twee van Ted. Ik had al een tijdje niet op mijn telefoon gekeken, omdat ik in een training zat.

Gisteren hadden we een bod ontvangen op ons huis en dat hadden we afgewezen. Ons huis stond net 5 dagen te koop en haast hebben we niet. Bovendien is de vraagprijs van ons huis scherp. Wij lieten de makelaar weten dat we de vraagprijs willen hebben en dat we niet op heel korte termijn willen verhuizen. Ik dacht als we vandaag niets meer horen, zullen ze het in ieder geval overwegen.

Toen ik Ted terug belde, vertelde hij dat hij de makelaar gesproken had. Die conclusie had ik ook getrokken. Hij vertelde dat ons huis onder voorbehoud van financiering is verkocht voor de vraagprijs. De overdracht zou op 1 maart plaatsvinden. Ik stond ineens te trillen op mijn benen. Wat gaat dit onwijs snel en wat is het leuk om hiermee bezig te zijn.

Het echte werk gaat nu beginnen! Minimaliseren is er een van. Welke spullen gaan er mee op reis, wat bewaren we nog en wat gaat er weg? Onze zoektocht naar een camper gaat ook verder. Inmiddels hebben we besloten dat het een camper wordt en weten we ook al welke indeling we graag willen hebben. Er ligt wel een uitdaging voor de aanschaf van de camper, want als het even kan, willen we die wel graag hebben voordat we ons huis mogen overdragen aan de nieuwe eigenaren. En ook daarvan geloof ik dat er een oplossing voor komt.

Pin It on Pinterest

Share This