Stap voor stap krijgt ons avontuur steeds meer vorm. Vandaag hebben we het voorlopig koopcontract getekend en daarbij de toekomstige bewoners van ons huis ontmoet.

De definitieve overdracht hangt nog af van een aantal dingen. De kopers hebben nu nog een tijdje bedenktijd en ze mogen ook de koop ontbinden als ze de financiering niet rond krijgen of als de kopers van hun huis de financiering niet rond kunnen krijgen. Het blijft dus nog heel even spannend en toch hebben we er een heel goed gevoel over.

De kopers zijn heel enthousiast over ons huis. Zo vinden ze het bijvoorbeeld heel fijn dat er zoveel licht is in ons huis en dat is precies waar wij zoveel aandacht aan hebben besteed toen we ons huis bouwden. We wilden ruimte en licht. Ook wilden we graag vanuit de woonkamer zicht op de tuin. Later toen we steeds bewuster gingen leven, maakten we ons huis energiezuinig en dat vinden de toekomstige bewoners natuurlijk ook heel fijn.

Ook de dochters van de kopers zijn enthousiast over het huis. Grappig detail is dat een van hen Tess heet en toevallig ook de kamer van onze Tess krijgt. Haar naam hangt in houten letters aan de muur, dus ze voelde zich gelijk thuis in haar nieuwe kamer. Ik denk dat wij als welkomstgeschenk de letters voor haar laten hangen.

Wij wensen de nieuwe bewoners van ons huis heel veel woongeluk toe!

Pin It on Pinterest

Share This