Schrijven is een hobby van me. Ik kan uren achtereen schrijven over onderwerpen die me interesseren. Zo is ook mijn eerste boek “Waarom je dik en ziek wordt van diëten” tot stand gekomen. Door te schrijven kan ik andere mensen informeren over de mogelijkheden om het anders te doen. Mogelijkheden om je gelukkiger te voelen en gezonder door het leven te gaan. Geluk en gezondheid zijn in mijn beleving naast liefde de belangrijkste dingen in het leven. De rest is bijzaak. Zo geloof ik ook dat als mensen iets meer liefde, geluk en gezondheid mogen ervaren, dat de wereld in zijn geheel een heel stuk mooier wordt.

Toen wij besloten om te gaan rondreizen met onze camper, vond ik het niet meer dan logisch om hier ook over te gaan bloggen. En wat blijkt? Mensen vinden het leuk om mijn blogs te lezen, wat mij nog enthousiaster maakt om te schrijven over onze belevenissen.

Gastbloggen

Sinds vandaag mag ik ook gaan bloggen voor andere websites, 2 om precies te zijn. Het zijn allebei websites die over reizen gaan en ze hebben allebei nog niet zo heel veel verhalen over camperreizen, laat staan verhalen van mensen die erin wonen en dus met hun huis door Europa reizen. Een leuke nieuwe uitdaging, die hopelijk ook weer wat nieuwe lezers op mijn blog brengt. Gastbloggen heet het en dat schijnt normaal te zijn in de wereld van bloggers. Een mooie manier om samen te werken in het schrijven voor een groter publiek.

Coole tool en playmobil

Ondertussen heb ik ook een coole tool gevonden, die me helpt om mijn posts met meer mensen te kunnen delen. Ik kan nadat ik een post heb geschreven, deze direct op verschillende social media kanalen delen en dat scheelt weer een heleboel tijd. Die tijd kan ik dan weer besteden aan andere dingen, zoals spelen met Playmobil. En zo is het cirkeltje rond. De tool heet Blog2Social. Er is een zeer uitgebreide gratis versie en het koppelen van mijn social media accounts was een fluitje van een cent. Voor de meer ervaren bloggers onder ons zijn er ook meer uitgebreide versie, waarin je meerdere accounts kunt koppelen bijvoorbeeld. Ik begin eerst met de gratis versie en kijk hoever ik hiermee kom.

Digitaal

Op een regenachtige dag als vandaag zijn dit leuke dingen om uit te zoeken. Het hele gezin is vandaag digitaal. Ted is filmpjes aan het bewerken, Tess zit educatieve filmpjes te kijken en ik ben vandaag al aardig wat uurtjes bezig met onze website en het (her)inrichten van onze social media kanalen.

Het vrije leven bevalt ons zo goed en er is zoveel over te delen, dat ik graag een nog groter publiek wil bereiken. De lijst met posts die ik nog wil schrijven is eindeloos. Zo ga ik binnenkort een post publiceren over budgetten. Hoeveel geld heb je nodig als je rondreist in een camper en hoe verhoudt zich dat tot wonen in een huis bijvoorbeeld.

Alles wat ik wil delen schrijf ik op een briefje en daarvan komen uiteindelijk verhalen op onze website.

Heb jij een vraag over onze reis, die je graag wilt stellen? Stel hem hieronder en wie weet schrijf ik binnenkort een post speciaal voor jou!

Pin It on Pinterest

Share This