Tussen de feestdagen door, bouwen wij nog meer feestjes, zoals gisteren toen we het eigendomsbewijs van ons nieuwe huis in ontvangst mochten nemen. En hoewel wij vinden dat je niet perse een reden hoeft te hebben om een feestje te bouwen, grijpen wij wel zoveel mogelijk redenen aan om feest te vieren. De overdracht van ons nieuwe huis is zo een reden en dat hebben we gisteren dan ook uitbundig gevierd. Het feit dat ons huis nog bij de garage staat, mag de pret niet drukken. Sterker nog, wij zijn blij dat ons mooie huis nog even binnen staat met de jaarwisseling voor de deur. De laatste details worden nagelopen en op 10 januari wordt hij ook nog APK gekeurd.

Toen we de garage gisteren binnen liepen en we zagen hoe Niklas (de garagehouder waar we onze camper hebben gekocht) met veel zorg werkte aan de ventilatoren, kreeg ik vlinders in mijn buik. Ted keek me aan en volgens mij voelde hij het ook. Een gevoel van opwinding over de reis die voor de deur staat. Tess is er ook helemaal klaar voor, die zegt steeds dat ze geen zin meer heeft om thuis te wonen, dat ze veel liever in de camper wil wonen. Ik ben zo benieuwd hoe ze het gaat vinden, want onze Tess is wel leidend in hoe onze reis gaat verlopen. Zij is de reden dat we ooit begonnen zijn deze plannen te maken en daarmee is haar geluk ook het uitgangspunt.

Het overschrijven van de camper, bracht gelijk ook weer een aandachtspunt met zich mee. Waar gaan we het papierwerk laten? Hoewel je kentekenbewijs tegenwoordig een pasje is, heb je ook nog papieren die je nodig hebt in het geval je je camper wilt verkopen. De verzekering vind het uiteraard niet zo een goed idee dat mensen deze papieren meenemen in de camper. Dus gaan we die papieren dan in onze opslag bewaren of vragen we aan vrienden of ze wellicht nog een plekje hebben waar we dit soort belangrijke spullen kunnen bewaren.

En als ik dan denk aan al het papierwerk dat we nog mogen uitzoeken in ons kantoor, begin ik vast met het opstropen van mijn mouwen. Dat gaat nog een flinke klus worden. Voor nu, streep ik de aankoop van onze camper van het lijstje. Dat is nu helemaal rond. En voordat we aan de volgende stap beginnen, leun ik nog even achterover om te genieten van dit moment….

Pin It on Pinterest

Share This