De afgelopen 3 weken heb ik je samen met Tess bezocht. En zo een grote hekel als ik aan je had, zo leuk vind ik je nu. Je bent het thuisland van een groot deel van mijn vrienden en familie. Daarom hou ik van je. Ik hou van de kneutige slootjes in Giethoorn, van de knusse boerderijtjes en de weelderige bossen in Maarn. Ik hou van de zoute haring die ik op een haar na heb gemist, omdat mijn vlucht naar Spanje eerder ging dan dat de vissers de haringen op het droge konden brengen. En een gebakken visje, waar Tess en ik ook veel van houden, daar is het deze keer ook niet van gekomen.

Je wemelt van de liefdevolle vrienden en het is me niet gelukt om iedereen te bezoeken. Zelfs in een klein land waar de langste route ongeveer 4 uur bedraagt, zijn 3 weken tekort voor ons. En 3 weken gescheiden van Ted is veel te lang, die conclusie trokken we alledrie.

Wat ik ook leuk aan je vind, is dat je me op een onverwacht moment een nieuwe klant bracht. Nederlandse mensen vinden het heel leuk om te zien hoe mensen anders leven, zoals wij. Deze nieuwe klant, vind het cool dat ik zijn werk onderweg voor hem doe en hij is ook nog eens heel blij met het resultaat. En daardoor ziet het ernaar uit Nederland, dat we je wel regelmatig gaan bezoeken, maar dat je niet meer de enige bent. Want oh wat is rondreizen in een camper leuk! Italiƫ en Griekenland trekken als nooit te voren, dus wie weet wanneer we het volgende grote avontuur aangaan.

Vooralsnog vlogen Tess en ik gisteren van Amsterdam naar Barcelona om daar opgepikt te worden door Ted. In koor riepen we: “Wat is het fijn om weer thuis te zijn!” Ons thuis is geen land of plaats, ons thuis is de plek waar we met z’n drietjes zijn en op dit moment is dat op de route naar de Noordkust van Spanje, gevolgd door de Westkust van Portugal. Dus ons volgende bezoekje laat nog even op zich wachten Nederland. Zorg je voor een lekkere zomer voor onze vrienden en familie? Met regelmatig een lekker windje voor onze surfende vrienden, die worden daar heel blij van.

Pin It on Pinterest

Share This