Er is sneeuw op komst

Het is al jaren een grote droom van me. Als ik eraan denk dan zie ik een knisperend haardvuur met een gezellig kleedje ervoor. Als we uit het raam kijken, zien we de eerste sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. Er moet nog veel gebeuren voordat de skipistes begaanbaar zijn, maar we hebben de tijd. We hebben zeeën van tijd. We zitten met z’n drietjes op de bank in onze onesies. We drinken een kopje thee en eten zelfgebakken koekjes. Tess kiest een familiefilm uit en we kruipen lekker met elkaar onder een zacht dekentje.

Ik schrik wakker van koude druppels op mijn rug. Tess staat voor me en vraagt of ik kom zwemmen. Het is warm in Portugal en de beste plek om te zijn op dit moment is in het water. Ik sta op en loop met haar mee naar het zwembad. Ik denk aan de droom die ik had over de wintersport en vraag me af hoe haalbaar het zou zijn om dit jaar vanaf de eerste sneeuwvlokken in de bergen te zijn.

Tess begint te zingen en dansen bij de gedachte en Ted vind het ook leuk. We besluiten de mogelijkheden te onderzoeken. Ted benadert wat reisbureau’s en ik stuur een appje naar een contact uit Les Sybelles, waar we vorig jaar met veel plezier verbleven.

De eerste aanbiedingen die we ontvangen van de reisbureau’s zijn zo duur dat we ervan schrikken en ons afvragen of het uberhaupt wel mogelijk is wat we bedacht hebben. Misschien zijn we wel te laat met zoeken. Misschien hadden we wel veel eerder moeten starten. Volgens ons contact in Frankrijk, was augustus vroeg genoeg, omdat dat het moment is waarop de skigebieden langzaam beginnen te ontwaken.

 

Ask and it is given

Ik moet denken aan het boek “Ask and it is given” van Esther Hicks waarin ze schrijft over het leren manifesteren van je wensen. Ted denkt iets soortgelijks, want hij stelt voor om een lijst te maken met wat we precies willen. Deze lijst verandert al snel in een dream board waarop onze nieuwe dromen komen te staan. Tevreden kijken we naar onze resultaten. Het grappige is dat onze dream boards in structuur hetzelfde zijn. We zijn helemaal gesynchroniseerd met elkaar en dat heeft een verrassend effect.

We krijgen vrij snel een aanbieding uit les Sybelles. We kunnen een appartement huren aan de piste voor het hele seizoen voor 800 euro per maand inclusief gas, water en licht. Het is een klein appartement, maar hé dat is relatief he? Het is altijd nog 3 keer groter dan onze camper 😀

En zo komt het dat ik al met mijn kop in de wolken zit en zie dat er sneeuw op komst is. Heel veel fijne zachte poedersneeuw……

Geniet je van onze verhalen? We horen graag van je!

Laat je hieronder een reactie achter?

5 Reacties

 1. Marion

  Zo onwijs leuk voor jullie! Ik begrijp het helemaal en kijk al uit naar de sneeuw vlogs♥️

  Antwoord
  • linda

   Dank je wel Marion <3 en ja vloggen is een goed idee 😀

   Antwoord
 2. Nienke

  Gaaf een heel seizoen op wintersport lekker skiën genieten van alles. Lekker eten, af en toe apres skie. Ik zeg doen als je de mogelijkheid hebt.

  Antwoord
  • linda

   Klinkt fijn he? En ik ben zo benieuwd hoe Tess zich zal ontwikkelen op de ski als ze een heel seizoen kan skiën 🙂

   Antwoord
 3. Thea

  Ooo ben heel erg benieuwd naar jullie sneeuwavonturen. X

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg je ons al op social media?

Pin It on Pinterest

Share This