Time out…

De nieuwe maatregelen rondom Corona hebben ons doen besluiten om vooral even heel rustig aan te doen. Reizen is er even niet bij en naar alle waarschijnlijkheid gaat ons sneeuwavontuur in december ook niet plaatsvinden.

In Frankrijk is weer een strenge lockdown afgekondigd, die morgen in gaat tot tenminste 1 december. De kans is groot dat dit verlengd gaat worden.

Het goede nieuws is dat we heel veel leuke gezinnen om ons heen hebben met veel kinderen. Superleuk voor Tess.

Samen broeden we op ideeën om op verschillende plaatsen landingsplaatsen te creëren, waar samenkomst van reizende gezinnen mogelijk is en waar voor de kinderen activiteiten georganiseerd gaan worden.

Dus veel leuke plannen en toch zetten we ze qua uitvoer even op hold.

Gezien mijn schermtijd voor mijn werk, heb ik ook besloten om deze blog wat te gaan veranderen. Mijn idee is om het een meer informatieve site te maken.

Dat betekent dat ik alleen wat schrijf als er iets te melden valt, waar anderen mogelijk ook iets aan hebben. Dus geen uitgebreide verhalen meer over ons.

Als je die denkt te gaan missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, want ik zal eens in de zoveel tijd een verslagje sturen van hoe het met ons gaat.

Voor nu wil ik iedereen geluk en gezondheid toewensen. Hou je haaks en geniet van alles waar van te genieten valt, hoe klein ook.

Heel veel liefs en tot gauw.

Linda de Pagter

Linda de Pagter

The happiest woman on earth

Laat je hieronder een reactie voor me achter?

3 Reacties

 1. Anneliese De Boeck

  Ondertussen helemaal stil?

  Antwoord
  • linda

   Dank je wel voor de reminder. Ik wil weer gaan schrijven, maar het is er nog niet van gekomen. Ik zet het even op de planning, anders komt het er nooit van.

   Antwoord
   • Anneliese De Boeck

    Toch doen. 😘

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg je ons al op social media?

Pin It on Pinterest

Share This