Hoe gaat het nu met Linda?

Eergisteren was ik met Ted foto’s aan het maken bij het zwembad voor op mijn zakelijke website. Het heeft even geduurd voordat ik deze kon afronden en gisteren was het dan eindelijk zo ver. De foto’s zijn fantastisch geworden en zo kon ik gisteren eindelijk mijn website afronden. Wat ik ook wel nodig vond, want als je websites voor mensen bouwt, dan is het wel handig om zelf ook een toffe site te hebben. Toen ik de foto’s aan het uitzoeken was, dacht ik: “Wow, wat zie ik er goed uit”. En op dat moment realiseerde ik me ook, hoe goed ik me voel.

Voor mijn gevoel is het helemaal nog niet zo lang geleden dat ik in de lappenmand zat. Op de route naar Nederland in december ging het helemaal mis. Onderweg had ik een paar vreemde aanvallen, waarvan we vermoedde dat het tia’s of kleine hersenbloedinkjes waren, net als degene die vlak voor onze reis was geconstateerd op een scan. Vanaf dat moment was het bergafwaarts. Ik kon niet normaal meer communiceren, was hele dagen moe en had bizarre pijnen. Alledaagse dingen waren een uitdaging geworden.

In mei ging ik in retraite. Veel mensen vonden dat spannend, want het was nogal wat wat ik ging doen. Psychedelische medicatie uit de Amazone en kikkergif! Er werd zelf tegen me gezegd dat ik niet goed bij mijn hoofd was en dat ik maar lekker normaal moest doen, want iedereen had tenslotte pijn in zijn leven. Deal with it! En dat deed ik. Ik dealde ermee en deed wat nodig was om erboven op te komen. Ayahuasca, kambo, helende yoga en quantum geneeskunde. Ondertussen werkte ik aan mijn mindset, want ergens zaten nog overtuigingen die dit veroorzaakten.

Wat een verandering

En het heeft gewerkt. Na de retraite had ik bijna geen pijn weer, wat het voor mij mogelijk maakte om door te pakken. En wat gaat het goed. Ik voel me intens gelukkig. Iedere dag werken we samen aan onze mindset en dat werkt fantastisch.

Ted en ik sporten iedere morgen en ik merk dat ik steeds meer spierkracht terug krijg. Mijn lichaam ziet er ook weer beter uit. Ik voel me zelfs weer sexy.

Voor wat betreft ons online bedrijf, ga ik als een speer. Ik was zover achter geraakt met alles opzetten, dat je me niet kon zien zitten achter de stapel werk. Ondertussen ben ik bijna door alle voorbereidingen heen.  Ik heb al veel websites gebouwd ondertussen. Daarnaast werk ik weer aan SlimLin, omdat er vraag is naar mijn recepten. Voor een multipotentialist als ik, is dat geen probleem. Ik hou van diversiteit en die krijg ik volop. En ik werk ook nog aan een fantastisch project om alle kennis die ik beschikbaar heb op het gebied van gezondheid en geluk beschikbaar te maken voor andere mensen. En ik doe het met 2 vingers in mijn neus. Was eerst iedere stap teveel, nu is het geen enkel probleem en gaat het ook nog eens supersnel.

Al deze prachtige projecten geven me zoveel energie, dat ik bergen kan verzetten. En ik doe het niet alleen. Ted ondersteunt op alle vlakken. Voor het eerst in ons leven zijn we op alle fronten een team, ook zakelijk. En dat voelt fantastisch.

Ik weet nog goed dat toen we op reis gingen dat mensen zich afvroegen of we elkaar niet de tent zouden uitslaan. De hele dag op elkaars lip zitten, kan niet goed zijn, was hun redenatie. In ons geval betekent hoe meer we samen doen, hoe hechter we worden.

Ik ben onvoorstelbaar dankbaar voor mijn leven. Ik kom van ver en ik kan nu met heel mijn hart zeggen: Het is allemaal mogelijk, het enige wat nodig is, is er 100% voor gaan.

Is er iets in jouw leven wat niet naar je zin is? Stel dat je alles zou kunnen veranderen wat je wilt, wat zou dat dan zijn?

Laat je hieronder een reactie voor ons achter?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg je ons al op social media?

Pin It on Pinterest

Share This