Hi, wij zijn Ted, Linda & Tess

Wij reizen door Europa met onze camper
Lees hier onze avonturen

Graag stellen we ons even aan je voor....

Mijn naam is Ted de Pagter, ik ben de vader van Tess en de man van Linda. Samen met hen reis ik door Europa. Hierbij gaan we door een tal van landen en zullen zo een hoop gaan zien en meemaken in de vorm van activiteiten en cultuur. Uiteraard gaan we ook langs de kust,  kijken of we daar een paar leuke/mooie spots kunnen vinden voor mijn hobby windsurfen, wat ik graag doe. Ik heb 8 jaar gewerkt als militair, daarvoor en daarna deed ik  installatietechniek en heb daarin de laatste 8 jaar een eigen bedrijf gehad. Toen Linda met het idee kwam om rond te gaan reizen door Europa met een camper, moest ik daar wel even over nadenken. Alles achter je laten en in een camper op ontdekkingsreis is voor mij ver buiten de box en toch zijn we er vol overgave aan begonnen. Met veel plezier rijd ik ons huis naar de mooiste plekjes in Europa.
Hoi, mijn naam is Linda de Pagter. Ik ben dus getrouwd met Ted en ben de trotse moeder van Tess. Het idee van dit avontuur komt inderdaad van mij. Al jaren bedenk ik manieren om het anders te doen. Als kind al vond ik het raar dat je naar mate je ouder werd, steeds meer dingen moest. Ik heb een hekel aan regeltjes, ik hou meer van afspraken die je maakt vanuit je hart. Ik geloof ook dat als mensen dingen weer vanuit hun hart kunnen doen, dat de wereld er heel anders uit zal zien. De wereld draait nu om geld en ik zou het heel tof vinden als we met elkaar andere manieren vinden om samen te leven. Manieren die als uitgangspunt geluk en welzijn hebben, met respect voor moeder aarde. Gelukkig zijn er heel veel prachtige mensen die daarin initiatieven nemen en ik hoop veel van die mensen te ontmoeten op onze reis. Ik vind het leuk om te delen, want samen genieten van het leven is veel leuker dan alleen. Vandaar ook dit blog. Wie weet mogen we je inspireren op onze reis, die behalve een reis door Europa ook een interne reis blijkt te zijn.
Hallo, mijn naam is Tess de Pagter en ik mag met mijn papa en mama op reis. Al zolang ik me kan herinneren vind ik reizen leuk. Als we terugkomen van vakantie, vraag ik altijd wanneer we weer op vakantie gaan. De eerste keer dat ik een lange reis maakte, was toen we naar Mexico gingen. We zaten toen ruim 9 uur in het vliegtuig en ik heb mijn moeder de hele vlucht bezig gehouden, door lekker door het gangpad te kruipen en andere mensen te begroeten. Lange ritten in de auto vind ik ook leuk. Ik klets met mijn papa over alles wat ik zie en we doen ook vaak spelletjes, zoals ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet. School vind ik alleen leuk als ik heel veel mag bewegen en al doende leren. Op deze reis leer ik vreemde talen en heel veel over de verschillende landen waar we zijn. Ik leg makkelijk contact met andere kinderen. Ik ben het zonnetje in de camper en mag graag op mijn eigen manier de wereld ontdekken.

Op 19 jarige leeftijd hebben we haar moeten laten gaan, onze lieve Eowyn die 5 jaar met ons heeft meegereisd. Ze was een bijzondere kat, die we nooit zullen vergeten. Voor altijd in onze harten.

Nog altijd als we de camperdeur openen langs een drukke weg, roepen we per ongeluk: pas op voor Eowyn.  Als de deur open ging, stapte ze naar buiten met een nieuwsgierige blik. Als ze haar spoor had uitgezet, ging ze op avontuur. Ze vond het ook leuk om bij andere camperaars op visite te gaan.

Dank je wel lieverd voor de bijzondere jaren samen.

Continenten

Landen

blog posts

Onze highlights tot nu toe

Is nog in de maak. Ted heeft het Zuiderlijke werktempo aangenomen, dus dan weet je het wel 😉 Hij heeft inmiddels wel een fimpje gemaakt van zijn highlights. Jazeker, een windsurffilmpje. Dus voor alle windsurfers en mensen die het heel leuk vinden om naar een surfende Ted te kijken: Enjoy 😀

Hoe we full-time reizigers werden

Ik herinner het me nog heel goed. We zaten op de bank in het appartement dat we hadden gehuurd in Belize. We wilden het anders doen. We wisten alleen niet hoe. Na veel brainstormen waren we eruit. We zouden ons huis verkopen. Van een deel van de winst zouden we een camper kopen en een jaar leven. Ondertussen zouden we een online business opbouwen.

Na jaren dromen, hebben we de stap direct gezet toen we weer thuis kwamen in Nederland. Als je uiteindelijk de stap zet, dan blijkt het allemaal niet zo moeilijk te zijn. Er zijn heel veel verschillende manieren om full-time te reizen en voor elk budget zijn er oplossingen. Achteraf gezien hadden we deze stap veel eerder kunnen zetten. De sleutels zijn vertrouwen en gewoon doen. De rest volgt vanzelf.

Recente posts

Lees hieronder de laatste posts op ons blog

Een blok plezier in Denemarken: Legoland

Een blok plezier in Denemarken: Legoland

Introductie Geschiedenis Bezienswaardigheden & Attracties Miniland Attracties Nog meer leuks Eten Conclusie Post op pinterest Meer reisverslagen Laat een reactie achter  Een dagje Legoland stond al heel lang op de bucket list van Ted en mocht daarmee...

8 Leuke dingen om te doen in Leer, Duitsland

8 Leuke dingen om te doen in Leer, Duitsland

Wandelroute Introductie Geschiedenis en cultuur Bezienswaardigheden De stad van kunsten & wetenschappen 1. Het operagebouw 2. Het wetenschapsmuseum 3. L'Oceanogràfic 4. Hemisfêric Het historisch centrum 5. Turia park 6. Gulliver park 7. Plaza de la Reina 8....

Pin It on Pinterest

Share This