Werk met ons

Inmiddels leven wij alweer een aardig tijdje anders dan de meeste mensen in Nederland. Op 1 maart 2018 droegen wij ons huis over aan de nieuwe bewoners en sindsdien verblijven wij op verschillende plekken in Europa.

We werken als Digital Nomads, wat betekent dat we overal ter wereld ons geld kunnen verdienen. We hebben een online bedrijf in web development en hosting, waarbinnen we andere (online) ondernemers ondersteunen in het ontwikkelen en onderhouden van hun website. 

We werken samen met andere digital nomads om onze klanten verder te kunnen ondersteunen op het gebied van internet marketing en social media. Zo kunnen we onze klanten van A tot Z ondersteunen.

Check voor meer info onze website webblez.nl

Lezingen

Vanuit onze manier van leven hebben we heel veel te delen. Wij kunnen heel enthousiast vertellen over hoe wij tot onze leefstijl zijn gekomen, wat we daarvoor moesten doen en hoe we doen wat we doen.

Onderwerpen waar we graag over vertellen zijn:

Mindset

Minimaliseren

Home schooling

Locatie onafhankelijk werken

Als je je leven omgooit zoals wij hebben gedaan, dan heb je heel wat te regelen. Niet alleen in je buitenwereld, zoals het verkopen van je huis, minimaliseren en papierwerk, maar ook je binnenwereld. 

Er zijn heel wat processen waar je doorheen mag, alleen en als gezin, waarbij je steeds dichter bij jezelf komt. Een fantastisch proces waar wij heel graag over vertellen.

Wij geven lezingen en workshops op verzoek. Neem gerust vrijblijvend contact op over de mogelijkheden via e app op +31 625093274

Pin It on Pinterest

Share This