Welke keuzes maak jij in deze tijd?

Het zijn vreemde tijden, ook voor ons. Normaal gesproken zouden we over een paar dagen naar Nederland rijden om tijd door te brengen met familie en vrienden. Daarnaast zou Ted gaan trainen voor Defi wind.

Het plan was om dan eind april richting Zuid Frankrijk te rijden voor de windsurfwedstrijd en daarna door te rijden naar Italië.

Dat gaat natuurlijk niet lukken en onze ‘normale’ manier van leven hebben we dan ook wat bijgesteld. We blijven wat langer in ons appartement in Frankrijk wonen.

Ons normaal is nu de situatie van velen

Behalve dat we even niet kunnen rondreizen, is alles voor ons hetzelfde als normaal. We scholen ons kind zelf en werken online en daarmee hebben we het drukker dan ooit, want er is een verschuiving gaande, die duidelijk zichtbaar is:

  • Interactie op online communities, zoals Facebook is gestegen met 38%
  • Het aantal mensen dat naar podcasts luistert is gestegen met 40%
  • Online abonnementen bij boekenclubs zijn gestegen met 21%
  • Het aantal afrondingen van online opleidingen is gestegen met 200%

En dat is logisch nu bijna iedereen het grootste deel van zijn of haar tijd thuis doorbrengt.

Als er ooit een perfect moment zou zijn om een online bedrijf te starten in welke vorm dan ook, dan is dat moment NU! 

Wat heb jij te bieden?

Ik ben de afgelopen 2 jaar heel veel mensen tegengekomen die graag zouden willen leven als wij, maar ook mensen die gewoon vanuit hun eigen huis zouden willen werken. Ik heb toen een ebook geschreven met een aantal dingen die je zou kunnen doen, online. 

Dat boek moet ik gaan bijwerken, want er is inmiddels heel veel bijgekomen wat je online zou kunnen doen. En zeker in deze tijd is er heel veel vraag naar online coaching bijvoorbeeld.

Stel je voor je hebt problemen met de opvoeding van je kinderen. Nu ze thuis zijn, wordt dat probleem nog groter. Zeker als jij ook nog probeert om online te vergaderen met je collega’s. Als er iemand zou zijn die jou in een online sessie kan helpen om de situatie thuis te verbeteren, dan zou je daar superblij mee zijn, toch?

Dus ben je opvoedkundige, docent, relatietherapeut, business coach, life coach,
gezondheidscoach, financieel coach, boekhoudkundige of heb je kennis van social media, online marketing, sales, email marketing, design of wat dan ook wat mensen nu online zoeken, dan is dit het moment waarop je je online bedrijf moet opstarten en onder de aandacht moet brengen.

Je bedrijf online in 1 dag

Als jij nu denkt, ja ik heb mooie dingen te delen en ik zou ook wel graag mijn geld online verdienen, dan heb ik een superaanbod voor je.

Speciaal voor mensen die graag snel in actie willen komen en  het heft in eigen hand nemen, geef ik maandag 30 maart a.s. een online workshop: Je bedrijf online in 1 dag. Ik doe dit eenmalig voor minder dan de helft van de normale prijs. Die prijs dekt niet eens de kosten, zoals je hier kunt lezen. Het is de eerste keer dat ik hem online geef en daar ligt jouw voordeel.

Voor een prikkie heb je een website met de opbouw zoals die wordt geadviseerd door een van de beste online business coaches van Nederland.

De online workshop: Je bedrijf online in 1 dag kan jou een vliegende start geven. Ik heb plek voor 10 mensen. Vol is vol, dus als jij met het idee loopt om online iets te starten, doe het dan nu.

Aan het eind van de dag staat jouw website online en hebben we die gekoppeld met jou social media kanalen en een email marketing account, zodat
jij direct zichtbaar kunt zijn voor jou ideale klant.

Voor deze workshop heb je geen technische kennis nodig. Mocht je ergens vastlopen, ben ik er samen met mijn team om jou te ondersteunen. We gaan door, tot jouw bedrijf online staat. Waar krijg je zo een deal?

Ben jij een van de 10 mensen die ik ga verwelkomen in mijn workshop aanstaande maandag?

Linda de Pagter

Linda de Pagter

The happiest woman on earth

Laat je hieronder een reactie voor me achter?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg je ons al op social media?

Pin It on Pinterest

Share This