Tjee, het is inmiddels al weer een paar weken geleden dat ik voor het laatst een post schreef. Ondertussen heeft onze website een nieuw jasje en kan ik alle informatie die we graag met jullie delen gaan verwerken. En daar ben ik de afgelopen weken al heel druk mee bezig geweest, tussen de bedrijven door zeg maar. Want het was een periode van gekke gebeurtenissen. En die periode lijkt nog lang niet over.

In de week dat ons huis op wielen bij de garage stond, kwamen er allerlei mooie dingen op ons pad. Mensen en mogelijkheden. Dingen waar we over na mogen denken. Dingen die we van te voren niet konden bedenken en toch gebeurden. En dat maakt ons nog vastbeslotener om te delen wat we leren, omdat de sky echt de limit is of er is misschien niet eens een limiet. Nu ik weet wat ik weet, hadden we dit veel eerder kunnen doen en ik weet zeker dat er voor iedereen mogelijkheden zijn. Die zijn we aan het onderzoeken en kijken wat bij ons past, want we kunnen werkelijk alle kanten op. En dan krijg je keuzestress haha. Nee hoor, stress is niet iets wat we op dit moment ervaren. We realiseren ons wel dat we zo lang dingen hebben gedaan die we niet zelf wilden, dat we vaak niet precies weten wat we wel willen en dat mogen we nu helemaal ontdekken.

Kinderen zijn daarbij heel handig, want die zijn heel duidelijk in aangeven wat ze wel en niet willen. Heel gepassioneerd zelfs. Binnenkort komen alle verhalen online, zoals het stuk gaan van de camper, ons weekend in Lissabon, het ontdekken van de Algarve, hoe we nu leven en onze plannen.

Pin It on Pinterest

Share This