Als je bedrijf begint te lopen…

Toen ik vorig jaar ziek werd tijdens onze reis, zat ik midden in het opbouwen online brengen van mijn coachingswerkzaamheden voor SlimLin. Ik had een business coach in de arm genomen en ik ging als een speer. Bijna alles stond klaar om te gaan starten en toen ging het mis met mijn gezondheid. 

Ik vond mezelf niet echt meer het toonbeeld van gezondheid en besloot dat ik beter iets anders kon gaan doen. Ik pakte een oude liefde op: websites bouwen. Ondertussen had ik de website van Wij doen het anders en van SlimLin gemaakt en ik merkte dat ik daar nog steeds veel plezier aan beleefde.

En voor websites bouwen hoefde ik niet het toonbeeld van gezondheid te zijn. Ik kan het werk zelfs vanuit mijn bed doen als het moet. Ik bouwde een nieuwe website en ging op zoek naar klanten.

Ze kwamen en ze waren enthousiast en zo kreeg ik door mond op mond reclame steeds meer klanten.

SlimLin

Ik werd beter en toen belde Healthcaps, een bedrijf dat capsules verkoopt met gevriesdroogde groenten en fruit. Ooit heb ik met hen meegedacht over de samenstelling van deze capsules. 

Ik bleek nog altijd de voedingsdeskundige van Healthcaps te zijn en ze wilden graag een gezondheidsprogramma opzetten samen. En omdat ik nog steeds graag met gezondheid en voeding bezig ben, kon ik geen nee zeggen.

Hooi en een vork

Ja en toen werd het natuurlijk heel druk en dan krijg je de situatie dat er ineens 2 bedrijven beginnen te lopen en je zelf achter de feiten aan begint te lopen.

Zo ben ik vorige week vergeten de blog te schrijven voor Wij doen het anders, die ik graag wilde schrijven. En ik heb werkelijk geen idee meer waar het over ging haha.

Keuzes maken

De uitdaging van veel kunnen en veel leuk vinden, is dat je gewoon teveel doet. En dat is toch wel echt mijn grote uitdaging. Relaxen komt nog niet helemaal voor in mijn woordenboek. Ook in mijn ‘vrije’ tijd DOE ik dingen. Mijn ontspanning is snowboarden, spelen met Tess, dingen ondernemen.

En ik begin nu toch wel weer te zien, dat ik ook gewoon momenten even helemaal niets moet doen en daar komt nu de perfecte periode voor. Lekker in de zon zitten aan de piste. Maart is echt de perfecte periode daarvoor. Als het zonnetje schijnt is het fantastisch vertoeven op de terrassen.

Het is gelukt

De ergste drukte is voorbij. Ik heb nu bijna alles staan en eerlijk gezegd vind ik het best leuk om 2 verschillende dingen te doen.

Het technische van het webbouwen en aan de andere kant mensen helpen met lekker in hun vel komen. Ik zit er zelfs aan te denken om daar een combi van te maken. De gezonde startende ondernemer of zoiets.

Vakantie

In ieder geval ga ik ook even lekker op vakantie. Jij op vakantie? Jij bent toch altijd op vakantie? Nee, ik verblijf op verschillende plekken in Europa en maak het meeste van mijn mijn tijd. Ik werk wel gewoon, net als de meeste mensen.

Ik start tussen 4 en 6 in de ochtend en werk dan ongeveer 5 uur en dan aan het eind van de dag nog 2 tot 4 uur. Dus dat is toch een volle werkweek. Dus ik ben na 2 jaar aan vakantie toe haha en die ga ik nemen, ergens een weekje in maart. Zoek ik even een zonnige week uit.

Linda de Pagter

Linda de Pagter

The happiest woman on earth

Laat je hieronder een reactie voor me achter?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg je ons al op social media?

Laatste reacties

Pin It on Pinterest

Share This